Saturday, 24 November 2012

Ada Bakat ke ??

Hye semua,

Kat sini, Baim nak share je pasal tempat Baim kerja ni ada buat satu event tau..nama nyer "AGILENT GOT TALENT.

So, Baim try lar cuba nasib kan..mana nak tahu ada bakat yang tersembunyi dalam diri nie..
Baim pun register lar...tapi masa tu..memang tak tau lagi nak buat apa ek..?? Ramai gak participant yang register....ketaq lutut gak ler....heheheh...tapi tak pa...ni first time join...so belasah jela...

Mulanya, Baim plan nak nyanyi...tapi memandangkan suara Baim ala-ala AWIE..so Baim tak nak lar nyanyi...nanti diorang terus teruja kan...wahhhh...perasan kan Baim nie...ehhehehe...

Last, my wife yang merangkap P.A baim...dialah bagi cadangan suruh masuk dance....mak aiii....mana cek tau menari...tapi sekarang kan kita dah senang....dah ada media massa yang canggih...apa lagi...

Ni lar ruang pencarian - http://google.com.my






So, ni lar poster yang membuat kan diri ku teruja sangat-sangat nie...ehheheh....








Ni lar muka-muka participant yang telah register masuk AGILENT GOT TALENT nie...tapi sayangnya...muka Baim tak da...sedih kan...diaorang ambik picture ni masa Baim cuti....hehehehe...Tapi takpa...sekadar gambar je pun....




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Actually , audition dah pun berlangsung pada ( 30 October - 2 November )..
Alhamdulillah , Baim telah di umum kan layak ke peringkat SEMI FINAL..

Woww...sangat tak disangka-sangka....Nantikan video baim okay !!






PREMIUM BEAUTIFUL


Dapatkan free coaching secara eksklusif di tempat anda :

PENANG-KEDAH-PERAK-PERLIS






Top Agent Premium Beautiful | UTARA
FB : Baim Yusoff & Ann Ruslan
Email : norainruslan@hotmail.com
Mobile :                         013-4584169            / 0194168481






4 comments:

wann sury said...

uish...depan sekali tu......

@Imah ChocoLIKE said...

caiyok2 my bro... all t best

PREMIUM BEAUTIFUL by BAIM YUSOFF said...

ye wann...ehhehe...nnt tunngu final pulak yee...

PREMIUM BEAUTIFUL by BAIM YUSOFF said...

doakan baim k kak imah...ehehhe