Friday, 30 November 2012

Agilent Got Talent 2012 !!

Salam semua pembaca ,

Kat sini Baim nak continue cerita dari entri yang sebelum nie..


Syukur ke hadrat Ilahi , Baim terpilih juga masuk ke FINAL...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Bermula lar dari first audition , Baim dah prepare yang terbaik utk show ini..

Jom tengok Video Baim masa AUDITION


video

** atau boleh view juga kat link dibawah ini...



** Macam mana kawan-kawan semua..Ada Talent tak Baim nie...ehheheh....




After dari audition tu, Baim terpilih ke stage seterusnya . Aminnnn.. semakin ke arah kejayaan !!

So , salah seorang dari Semifinalist yang terpilih ialah : Baim Yusoff.

*
*
*
*
*
*
*

video
  
Sorry lar..kena senget sket kepala tuuu....ehehehehe =)

** atau boleh view juga kat link dibawah ini...



Emmmm....I like to dance !!

Here we go.....




Syukur again , I'm also a FINALIST !!

So , doakan Baim berjaya untuk Final nanti...nantikan video nanti yaa....




PREMIUM BEAUTIFUL


DDapatkan free coaching secara eksklusif di tempat anda :

PENANG-KEDAH-PERAK-PERLIS






Top Agent Premium Beautiful | UTARA
FB : Baim Yusoff & Ann Ruslan
Email : norainruslan@hotmail.com
Mobile :                         013-4584169            / 0194168481






No comments: