Friday, 12 October 2012

Success History !!


Inspirasi Kejayaan


Kak Ana & Abang Lan




Bermula hanya sebagai seorang guru sekolah biasa 
kemudian melangkah kejayaan terus menjadi

Malaysian's top young millionaires/multimillionaires




Sentiasa bersama SUAMI tercinta dalam menjayakan perniagaan PREMIUM BEAUTIFUL !
...............................................................................


MY Mentor : Hanis Haizi


Dahulunya hanya seorang SURIRUMAH TANGGA sepenuh masa ,
yang mana mempunyai dua orang anak di bawah jagaan nya
.
.
.
TAPI , sekarang.......





Usahawan wanita berkarisma dengan menjual produk 

pakaian dalam PREMIUM BEAUTIFUL


Premium Beautiful *Top Agent





Berjaya menjana pendapatan dari beberapa ribuan 

ringgit ke RATUSAN RIBUAN RINGGIT hanya dengan 

melakukan business online.

HEBAT KAN !!




.
.
.


...............................................................................


MY Mentor : Shaliza Aziz





Seorang single mother yang tidak pernah putus asa merentasi setiap liku-liku kehidupan nya.

Sehingganya dia bertekad untuk memberi kesenangan dan kemewahan pada satu-satunya anak tunggal mereka iaitu FARIZ ESKANDAR dengan hanya melakukan business online yang sama. PREMIUM BEAUTIFUL.

.
.
.
.
.
.
.



SEKARANG, usahawan wanita sepenuh masa yang 

menjana pendapat 5 FIGURE setiap bulan. Beliau lah yang menjadi tunggak utama bagi Premium Beautiful di UTARA.

Memang terserlah kehebatan 

AURA PREMIUM BEAUTIFUL.

.
.
.
.
.






Dari MYvi become BMW.

Not bad kan....





Personally, it is very IMPORTANT 

to be in the RIGHT GROUP

and to have a GREAT MENTOR,

to ACHIEVE YOUR DREAMS!
  


Ramai antara kita sedar, 

dan ramai jugak

yang buat-buat tak nampak...




Rakan - rakan kita ramai 

yang dah mula mencari-cari 

pendapatan sampingan

untuk memperbaiki taraf hidup masing-masing, 


Dan mereka BERJAYA.

tapi...


KITA BILA LAGI??


| UTARA | SELATAN | PANTAI TIMUR |





Dapatkan free coaching secara eksklusif di tempat anda :

PENANG-KEDAH-PERAK-PERLIS







Top Agent Premium Beautiful | UTARA
FB : Baim Yusoff & Ann Ruslan
Email : norainruslan@hotmail.com
Mobile :                         013-4584169            / 0194168481

2 comments:

shalizaaziz said...

Dulu je tau single mum ;) skang dah tak lg .. Kita buat biz ni bukan sebb minat tp t/jwb nk beri yg terbaik pd anak2 & family ..

PREMIUM BEAUTIFUL by BAIM YUSOFF said...

betol tu kak ija...ehehehhe