Tuesday, 18 September 2012

Pre - wedding !

Snap -snap before bergelar suami yang sah !






Detik-detik menunggu oleh phographer kitorang !





Ini lah probe yang kami gunakan.

Memandangkan Baim ni memang sukan sangat takraw, sampai probe pun ada je Bola Takraw tu. Ann pula suka sangat nak make-up kan. so, mesti lar ada juga probe barang-barang mekap dia tu.







kami memang happy je selalu !!




I love My wife . -Ann Ruslan -

































Cukup lar setakat ni je apa yang Baim boleh share dengan semua. Mesti semua nak tahu kan dimanakah tempat yang kami shoot nie ? 

Kami pilih padang kota lama. Sebab kat situ kan tempat macam vintage sikit. So memang kena lar dengan kami nie. heheheh..


Nota kaki : Prinsip baim , pergi mana pun , mesti kena      jaga keterampilan diri. Baru orang senang nak dekati kita !!

So , bila kita senang hati, Hidup kita pun lebih bermakna.




PREMIUM BEAUTIFUL


Dapatkan free coaching secara eksklusif di tempat anda :

PENANG-KEDAH-PERAK-PERLIS




Premium Beatuiful *TOP AGENT |UTARA

FB : Baim Yusoff & Ann Ruslan

Email : norainruslan@hotmail.com
Mobile : 013-4584169/ 0194168481



2 comments:

wann sury said...

syok la..depa dah kawen....wuaaaa.......

PREMIUM BEAUTIFUL by BAIM EUSOFF said...

ye wan...sapa xsyok kan kalau dh kawen...ehheheh