Sunday, 16 September 2012

Seketika di G.L.A.M class !!

Sedut ILMU dalam-dalam !!


Sehari sebelum Majlis Penganugerahan diadakan. Sempat lagi Baim dan isteri pergi ke G.L.A.M class. Mesti anda semua tertanya-tanya kan. Apakah itu G.L.A.M ? G.L.A.M singkatan dari GREEN LEADER ACADEMY MALAYSIA dimana merupakan nama team Baim yang GAH namanya di persada perniagaan PREMIUM BEAUTIFUL !Best kan kalau kita dapat buat bisness yang MUDAH ini , lepas itu syarikat pula MERAIKAN kita bersama rakan-rakan seperjuangan yang lain di majlis penganugeraha. Terasa setiap titk peluh yang mengalir di balas oleh pihak SYARIKAT. Bangga nya BAIM berada di laluan yang betul ini. Sempat juga ambil AURA dari Millionaire - CDM Razali Zain.
Beliau tidak jemu-jemu memberi pendapat dan kata-kata semangat kepada kami. Jom sertai kami bersama-sama. Jika mereka BOLEH. Kenapa kita tidak BOLEH. Tanamkan hasrat dalam diri bahawasanya kita juga MAMPU merubah cara kehidupan kita dari biasa ke LUAR BIASA. !


Having a "GOAL" is Key...

* Guidance-Oriented Approach to Learning

InsyaAllah we will guide you to succeed!!

With more than 10 CDM, 25 Double Diamond Manager and 80 Diamond Sales Manager and the number keeps on growing and growing.


We build a BUSINESSS

We build LEADERS!


Dapatkan free coaching secara eksklusif di tempat anda :

PENANG-KEDAH-PERAK-PERLIS
FB : Baim Yusoff & Ann Ruslan

Email : norainruslan@hotmail.com
Mobile : 013-4584169/ 0194168481


No comments: